Niujorko studentai už Izraelio boikotą

Izraelis ir pasaulio tautos, Izraelis šiandien

Klausimas. Niujorko universiteto studentų magistrų sąjunga balsavo už Izraelio boikotavimo rezoliuciją.
Rezoliucijoje studentų sąjunga ir visi rėmėjai raginami nutraukti visus ryšius su Izraeliu ir nutraukti bendras su Tel Avivo universitetu programas. Ar įmanoma sustabdyti šį boikotą?
Atsakymas. Tai priklauso nuo mūsų – kaip mes, žydai, paaiškinsime, kokia mūsų misija, kodėl egzistuojame kaip valstybė ir kaip tauta.
Mūsų užduotis – vesti žmoniją į sukūrimo, pasaulėdaros, visos civilizacijos tikslą. Todėl šie studentai, kurie sukilo prieš mus, na, ir visas pasaulis, turi tai sužinoti.
Apie tai būtina kalbėti garsiai visose aikštėse ir tribūnose, visoje žiniasklaidoje. Bet, deja, mes negalime to išaiškinti net žydų tautai, nekalbant apie visus likusius.
Kiekvieną dieną girdėsime tik slegiančias naujienas. Pamažu blokados žiedas aplink mus vis siaurės ir po mokslinių studentų mainų boikotų ateis techniniai boikotai. Vėliau prasidės pramoniniai, tarptautinės prekybos, prekių mainų ir t. t. boikotai.
Tačiau šiandien nė viena pasaulio šalis negali egzistuoti atskirai, kaip ir šeima, kuri neina į parduotuvę nusipirkti visko, ko jiems reikia, negali išgyventi.
Todėl, nieko nepadarysi, turime pasivyti prarastą laiką. Viso pasaulio žydai turi suprasti, kad Kūrėjas siaurina aplink juos žiedą ir stumia atlikti savo misiją.
Mums reikia visai žmonijai parodyti pavyzdį, kaip teisingai vienytis taikos labui. Žmonija gali susivienyti boikotui, mes, priešingai, galėsime susitelkti, jeigu mokysime juos teisingų tarpusavio ryšių. Pasaulis turi dvi galimybes: vienytis prieš mus arba vienytis kartu su mumis pakilimui į būsimą, aukštesnę, žmonijos vystymosi pakopą.
Mes, žydai, negalime nuo to pabėgti, privalome atlikti savo misiją. Antraip boikotas aplink mus peraugs į geležinį žiedą, į uždarą iš vidaus ir iš lauko atakuojamą tvirtovę. Mes neišsilaikysime, nes tai – karas prieš Kūrėją.
Mūsų užduotis ne tik išgyventi, kaip visų likusių tautų, o nurodyti kitoms tautoms kelią į Kūrėją. Tam mums įteikta Tora, ir visos tautos nesąmoningai laukia iš mūsų išganymo. Štai kodėl jie kaltina dėl visų problemų mus.
Mums, kabalistams, reikia pasistengti greitai atlikti savo misiją žydų tautos atžvilgiu. O žydų tautai atlikti savo paskirtį pasaulio tautų atžvilgiu ir visiems kartu – bendrą misiją Kūrėjo atžvilgiu. Visa tai sudaro vieną grandinę.

Iš 2016 m. balandžio 25 d. TV programos „Naujienos su Michaeliu Laitmanu“

Daugiau šia tema skaitykite:

Neapykanta žydams išsitaisymo procese

Izraelis – pasaulio širdis

Atneškime pasauliui gėrį!

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>