Vyriškosios ir moteriškosios sielos

Kūnas ir siela, Moters dvasingumas, Vyras ir moteris

Klausimas. Ar gali moters siela po mirties persikūnyti į vyro, ir atvirkščiai? Kaip paaiškinti, kad moteris turi vyrišką charakterį?
Atsakymas. Žmogaus charakteris nieko nesako apie jo sielos savybes.
Jeigu žmogus užsiima kabala, jam atsiranda jėgų iš aukščiau, iš Supančiosios šviesos. Po keleto metų rimto darbo, kai žmogus pereina iš būsenos ,,lo lišma‘‘ į būseną ,,lišma‘‘, jo charakteris smarkiai keičiasi, jis tampa visiškai kitoks.
Dėl moteriškosios sielos persikūnijimo į vyriškąją, ir atvirkščiai, – tai dvasiniame pasaulyje to nėra.
Kiekviena siela susideda iš vyriškosios ir moteriškosios dalių. Negali būti vienos be kitos, tai dvipolis. Tu susijungi su kažkuo savo vyriškąja dalimi, o su kažkuo moteriškąja, nes visos sielos tarpusavyje susijungusios į kaskadas. Kiekviename iš mūsų kuri nors dalis dominuoja: arba moteriškoji, arba vyriškoji, bet, iš esmės, jos tarpusavyje pusiausviros.

Daugiau šia tema skaitykite:

Dvasinis pasaulis: vyrai ir moterys

Moteriška jėga – kūrinijos jėga

Nuo priešybės į tobulumą

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>