Kodėl paklaiko orai?

Krizė, globalizacija

Pranešimas. Visoje planetoje orai smarkiai pasikeitė. Ir stichinės nelaimės tęsiasi. Europoje potvyniai. Kitoje planetos pusėje susiduriama su precedento neturinčia karščio banga, kuri muša visus rekordus, daugybė žmonių neturi oro kondicionierių, būtent todėl šimtai jų žuvo.
Jeigu tai tęsis, tai neišvengiamai kils badas, didelės riaušės ir masiniai politiniai neramumai visame pasaulyje. Ar gali mūsų pasaulis užtikrinti septyniems milijardams  žmonių viską, kas būtina išgyvenimui?
Komentaras. Mūsų pasaulis ne tik gali aprūpinti visus reikalingiausiais dalykais, bet ir pasiekti, kad orai būtų palankūs gyventi kiekviename pasaulio regione, tik dėl to mes turime keistis patys, nes būtent mes  išvedame orus iš pusiausvyros!

Daugiau šia tema skaitykite:

Gamtos kataklizmai ir žmogaus vaidmuo

Gamtos ir egoizmo kaprizai

Žmogus ir gamta: ryškėja santykiai

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>