Europa tampa narkotikų kontinentu

Krizė, globalizacija, Sveikata

Komentaras. Remiantis neseniai atliktais tyrimais, Europa tampa narkotikų kontinentu. Pastaruoju metu atsirado 98 nauji preparatai, turintys narkotinį poveikį. 1000 europiečių tenka 500–1000 mg narkotikų.
Atsakymas. Narkotikų vartojimas tenkina visas valstybes, jų tarpe ir pasaulines vyriausybes. Labai patogu: davei žmogui gramą preparato ir jis tapo ramus, patenkintas.
Dėl to netrukus visus pripratins prie narkotikų kokių nors ypatingų kokteilių arba kavos pusryčiams, pietums ir vakarienei pavidalu. Juos tieks net mokykloje nuo visokių vaikiškų problemų.
Visa tai – artimiausioje ateityje, ir pasauliui nuo to bus lengviau.
Tačiau tai – ne ištaisymas. Juk esame gamtos sistemoje, kuri turi mus atvesti prie valdymo jėgų atskleidimo, kad patys imtume valdyti pasaulį.
Mums lemta pakilti iki aukštesniosios šviesos lygio (Kūrėjo), ir tai turi būti ne tik kabalistų, bet kiekvieno žmogaus reikalas. Suprasdamas viską, kas vyksta, kiekvienas galės sąmoningai dalyvauti vieningos integralios sistemos darbe, savanoriškai sukti šitą bendrą laikrodžio mechanizmą kartu su visais kitais, tai yra jausti visą visatos sistemą, jos tėkmę ir kryptį.
Tai turi pasireikšti artimiausiu laiku.

Daugiau šia tema skaitykite:

Kanapių legalizavimas atneš milijardą

JTO reikalauja legalizuoti narkotikus

Gyvenimas dėl akimirkos

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>