Mokslininkai sužmogina augalus

Kabala ir kiti mokslai

Klausimas. Vienos technologijos universiteto mokslininkai pradėjo charakterizuoti augalus, kaip turinčius žmogiškų bruožų. Pavyzdžiui, kai augalai užmiega, jų šakos nulinksta; jeigu atskrenda kenkėjų, jie gali pasidalyti šia informacija su kitais augalais.
Tarp augalų egzistuoja galingas informacinis ryšys per grybieną: medis perduoda grybams cukrų, o grybai perduoda medžių šaknims mineralus ir t. t.
Kaip rašė didelis augalų mylėtojas Samuelis Coleridgas: „Viskas gyvena savo gyvenimą ir visi mes – tai vienas gyvenimas.“
Ar mokslas gali prieiti prie tokios išvados?
Atsakymas. Mokslas gali prieiti prie bet kokių išvadų. Jis įrodo, kad viskas susiję tarpusavyje, ir jei mes norime gyventi tinkamai, tai turime susijungti gerais ryšiais! Tačiau, kur rasti žmonių, kurie to norėtų?
Klausimas. Ar galima vadovaujantis mokslo įrodymais įveikti save ir tapti tokiais pat susietais, kaip augalai?
Atsakymas. Aš niekada ir niekur to nemačiau. Viskas, kas moksliniuose tyrimuose rašoma apie tinkamą elgesį, žmonijai nepriimtina!
Mokslas kalba gerus dalykus, tačiau kas iš mūsų nori to mokytis? Žmonija nesimoko net iš savo patirties.
Matote, karas baigėsi, o aplink tiek daug kančių! Ir neatmetama dar vieno karo galimybė. Tai rodo, kad jokios kančios mūsų nieko neišmokė! Egoizmas yra mūsų prigimties pagrindas, ir niekas, kas ateina iš išorės, negali jo pralaužti.
Tai kur tada išsigelbėjimas? – Mūsų pasaulio lygmenyje jo nėra.
Tai tęsis tol, kol pasaulyje atsiras grupė žmonių, kuri iš viršaus atneš aukštesniąją energiją, suvokimą, supratimą, išsitaisymo šviesą, nes tik šviesa gali mus sujungti. Kitaip žmonija palaipsniui save sunaikins. Ir nors kažkuri dalis vis tik išliks, tačiau ir ji nieko nepasimokys. Mus išgelbės tik aukštesnioji energija!
Klausimas. Kuo ši grupė skiriasi nuo mokslininkų?
Atsakymas. Mokslininkai neturi galios paveikti žmoniją, o ši grupė gali atnešti į mūsų pasaulį tą teigiamą jėgą, kuri subalansuos egoizmą.
Ir tada egoizmo ir kitos jėgos (vadinsime ją altruizmu) pusiausvyroje, viduriniojoje linijoje, pasaulis pakils į visiškai naują egzistavimo, suvokimo, supratimo, bendradarbiavimo lygmenį.
Tai bus visiškai kitoks pasaulis, kuriame mes nebeegzistuosime dabartine forma, o atgimsime kitomis būtybėmis, – mūsų vidinė struktūra pasikeis, atitinkamai keisis ir išvaizda.
Klausimas. Kas nuspręs, kad tam atėjo laikas?
Atsakymas. Žmonės, kurie užsiima šiuo klausimu, sako, kad laikas jau atėjo, ir jie bando tai daryti. Tikėkimės, kad jie suspės, kol neprasidėjo dar vienas karas.

Iš 2016 m. gegužės 29 d. TV programos „Naujienos su Michaeliu Laitmanu“

Daugiau šia tema skaitykite:

Atskleidžiant gyvenimo paslaptis

Toks nenuspėjamas žmogus

Nuo prietarų prie tikrojo gamtos pažinimo

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>