Ar galima suvokti Kūrėją?

Dvasinis darbas, Viena siela

Klausimas. Kūrėjas yra kiekviename iš mūsų, visuose septyniuose milijarduose žmonių. Suvokti Kūrėją galima, tiktai susijungus kartu. Bet jeigu visi septyni milijardai žmonių nesusijungs, vadinasi, negalėsime suvokti Kūrėjo?
Atsakymas. Mes bet kuriuo atveju privalome tai pasiekti. Kūrinijos programa vykdoma nepriklausomai nuo mūsų! Ji glūdi gamtoje, ir gamta spaudžia mus pagal tą programą veikti.
Mums tereikia apsispręsti eiti į priekį greitu ir lengvu keliu, pagreitinant mūsų vystymąsi, susijungimą su supančiais mus žmonėmis, t. y. su ląstelėmis, kad greičiau suformuotume mūsų kūno – bendros sielos – organus.
Klausimas. Jeigu visiems nebūtina susijungti, ar gali žmogus, studijuojantis ir perprantantis kabalą, vienas suvokti Kūrėją, ar tai įmanoma tik grupėje?
Atsakymas. Vienas negali. Juk kur jis patikrins, parodys, atskleis davimo ir meilės savybes? Ko ar kieno atžvilgiu? Kūrėjo atžvilgiu? O Kūrėjo nėra. Tu turi sukurti Jį ryšyje tarp savęs ir draugų.

Iš 2016 m. kovo 13 d. pamokos rusų kalba

Daugiau šia tema skaitykite:

Netrauk savęs už plaukų

Už ką žmogus atsakingas?

Grįžti į Adomo pavidalą

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>