Suteikti malonumą kitiems

Dvasinis darbas

Klausimas. Suteikdamas malonumą kitam žmogui, naudojuosi tik jo dvasiniais ar bet kokias materialiais norais?
Atsakymas. „Suteikti malonumą kitam“ nereiškia lakstyti po ligonines, kad padėtum sergantiems, ar po zoologijos sodus, kad padėtum gyvūnams.
„Suteikti malonumą kitam“ – reiškia, kad savo draugų grupėje susijungiu su jais į tokią sistemą, kai tampame vienas kitam aukštesniosios Šviesos laidininkais ir užmezgame tarpusavyje vieną, amžiną, tobulą tinklą, kuriama atsiskleidžia Kūrėjas .
Tai ir reiškia suteikti malonumą kitam – padėti jam atskleisti Kūrėją. Tad sakoma: „Nuo meilės artimui prie meilės Kūrėjui“.
Todėl draugas ir vadinamas „artimu“, nes jis kaip aš, jo siekiai ir ketinimai tokie pat kaip mano.
Visi kiti žmonės nepriskiriami „artimo“ kategorijai, jie gyvena įprastą gyvenimą, kol juose nepabus jų taškas širdyje ir jie prisijungs prie mūsų.
Juk kabala – tai ne religija, ji niekieno niekuo neįpareigoja. Tai aukštesniosios gamtos atskleidimas kiekvienam individualiai.

Iš 2016 m. rugpjūčio 28 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Kaip atskleisti Kūrėją?

Nesavanaudiškos pagalbos nauda

Nusiimkite rožinius akinius

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>