Kabalisto sielvartas

Biblija, Dvasinis darbas

Klausimas. Kabalistas, kuris supranta, kad viskas yra iš Kūrėjo, visos gyvenimiškos problemos ir rūpesčiai susiveda į Jį. Bet ar jaučia jis baimę ar sielvartą?
Atsakymas. Milijardus kartų labiau, nei paprastas žmogus. Bet jis žino, iš kur tai ir dėl ko tai vyksta. – Būtent dėl to, kad tai tinkamai priimtų.
Prieš mano akis stovi mirties vaizdas Rabašo žmonos, su kuria jis kartu pragyveno 65 metus. Jie labai mylėjo vienas kitą, net ir senatvėje.
Aš pamenu, man paskambino jo anūkas, ir pasakė, kad senelė numirė, ir paprašė pabūti kartu su seneliu. Aš iš karto nuvykau. Rabašas gulėjo savo lovoje, susisukęs į kamuoliuką, veidu į sieną ir į nieką nereagavo.
Nors jis iš anksto žinojo apie šią baigtį, kadangi paskutiniuosius keletą metų jo žmona buvo paralyžiuota, bet jautėsi, kad jis išgyvena labai stiprų sukrėtimą, smūgį, kurį turi priimti. Bet ne žmogaus lygmenyje, o su visai kitomis mintimis ir tikslais. Jaučiau jo įtampa, tolimesnio išsitaisymo, likimo išskaičiavimą.
Klausimas. Vadinasi, tai vis dėlto yra smūgis?
Atsakymas. Aš pavaizdavau išorinį paveikslą. O šio paveikslo viduje… Duok Dieve, kad mes kažkada suprastume, ką išgyvena toks žmogus šioje būsenoje.

Daugiau šia tema skaitykite:

Kabalisto atsakomybė

Matyti ateitį ir ją keisti

Grįžti į Adomo pavidalą

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>