Kiek kabalistų reikia?

Platinimas

Klausimas. Kaip matote iš savo mokinių, itin sunku pereiti prie dvasinės davimo prigimties, prie meilės artimui. Nejaugi manote, kad tai įmanoma visam pasauliui?
Atsakymas. Jokiu būdu nesu utopistas, esu realistas. „Meilės ir davimo artimui savybę” pasiekti gali tik ypatingi žmonės, turintys ypatingą polinkį dvasinei transformacijai. Jie ir vadinami kabalistais.
Jų pasaulyje gali būti dešimtys, ne daugiau. Bet paskui save jie gali vesti visą žmoniją, mat nebus kitos galimybės pratęsti mūsų egzistavimą žemėje. Ir išsipildys pranašystė, kad visi seks paskui „Izraelį“, t. y. paskui siekiančius Kūrėjo, davimo ir meilės savybės. Tad pakanka dešimties kabalistų visai planetai, kad visus atvestų į kūrimo tikslą.

Daugiau šia tema skaitykite:

Tobulumui svarbus kiekvienas

Studijuojant Kūrėjo veiksmus

Taisydamas save – taisai pasaulį

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>