Ant nuostabios ateities slenksčio

Kabala, Platinimas

Klausimas. Kas mūsų laukia 2017 metais?
Atsakymas. Nuostabi ateitis. Pagaliau žmonija supras, kad kabala – tai metodika, apie pasaulio egzistavimą ir jo vystymąsi. Ji pasakoja apie jo tikslą, jį valdančias jėgas, kokiais keliais pasiekti lygmenį, kai galima šias jėgas valdyti ir suprasti, kur jos mus veda.
Turime praregėti, suaugti taikydami pasaulio platesnio suvokimo metodiką. Tikiuosi, kad 2017 metai suteiks mus galimybę ir žmonės išvys, kad ji skirta kiekvienam iš mūsų.
Turime pereiti į naują matavimą ir pradėti jausti tai, apie ką astrofizikai kalba šiandien, jog gyvename gerokai sudėtingesniame pasaulyje nei numanome.
Mums reikia jį suprasti, tapti daugiapusiškesniais, nesusitelkti į menkų malonumų gavimą kas akimirką, negyventi vien tik tuo, šiek tiek pakilti virš savo prigimties. Būtent tai mums suteikia kabala. Bet tam reikia ja susidomėti, būti kantriam. Tikiuosi, kad šie metai padės mus.
O mums – tiems, kurie studijuoja kabalą, reikia išeiti į mases su aiškesniais, artimesniais, minkštesniais, geresniais paaiškinimais, kad žmonės mus suprastų, ir atnešti jiems gero, amžino gyvenimo metodiką. Juk kabala atskleidžia visiškai kitą egzistavimo plotmę.
Kreipiuosi į visus mūsų klausytojus. Laukiame jūsų ir ne tik mes, bet visa žmonija. Ateikite, padėkite, ir pamatysite, kad kiti metai bus visai kitokie – geresni.
Klausimas. Ko siekti 2017 metais?
Atsakymas. Vienybės, tarpusavio supratimo. Tačiau tai įmanoma tik po elementarios pažinties su kabala. Linkiu šito visiems mūsų klausytojams.
Sėkmės ir gerų metų!

Iš 2016 m. gruodžio 26 d. vebinaro „Baigiant metus“

Daugiau šia tema skaitykite:

Kaip atskleisti gyvenimo prasmę?

2015 – ieji – blogio įsisąmoninimo metai

Mažai žadanti 2016 m. pradžia, I d.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>