Netikėk savo akimis

Kabala ir kiti mokslai, Realybės suvokimas

Tyrimas. Kartais gyvenimo faktai susidėlioja taip, kad pasaulis atrodo kitoks nei yra. Priežastis – mūsų smegenų ir psichikos darbo mechanizmas. Smegenys susiduria su begaliniu informacijos srautu, iš kurio remdamosi praeities patirtimi kuria supančio pasaulio modelius.
Smegenys įdeda į pasaulio paveikslą tai, kas joms naudinga, o netinkamą informaciją pamiršta, manipuliuoja faktais tam, kad išlaikytų norimą paveikslą. Taip veikia apsauginis psichikos mechanizmas. Akys pastebi tik tai, ką nori protas. Mes pripažįstame tai, ką patvirtina mūsų asmeninės nuostatos, o priešingybes laikome neteisinga metodika.
Komentaras. Šie faktai seniai žinomi ir ištirti, tačiau problema išlieka. Kadangi mūsų prigimtis – vien tik noras gauti malonumą, ir daugiau mumyse nieko nėra, viskas yra skirta tik savęs pripildymui, tai nepaisant visų tyrimų mes vis tiek aklai tarnausime savo norui. Tik kabalos metodika leidžia mums pakilti virš savo prigimties, ir tuomet matome ne tą paveiklą, kurį piešia mūsų egoistinės smegenys, o tikrojo pasaulio vaizdą – štai jis ir vadinamas aukštesniuoju pasauliu – pasauliu, kuris aukščiau mūsų siauro egoizmo.

Daugiau šia tema skaitykite:

Kas valdo smegenis?

Kai mokslas bejėgis – atsako kabala!

Akys mato daugiau nei protas

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>