Nevogti laimės iš kitų

Izraelis ir pasaulio tautos, Platinimas

Klausimas. Ar gali aukštesniosios jėgos veikti per vieną žmogų kitus?
Atsakymas. Aukštesniosios jėgos visada veikia mus per kitus žmones. Tiesiogiai – labai retai ir tik tuo atveju, kai žmogus jas pritraukia pats, nes jau turi ryšio su jomis kanalą.
Jei žmogus pats pritraukia aukštesniosios jėgos veikimą, tai ji jį veikia tiesiogiai, o jei ne, tai per negyvąją, augalinę ar gyvūninę gamtą.
Klausimas. Kaip šviesa, kurią aš pritraukiu studijuodamas kabalos mokslą, veikia kitus žmones?
Atsakymas. Šviesa visus veikia teigiamai, nes mes visi, nori nenori, surišti į vieną vienintelę sistemą „Žmogus“. Ir jei aš ją pritraukiu, esu šviesos šaltinis šiame lygmenyje, iš manęs ji išplinta į kitus. Visa problema – kaip kuo daugiau pritraukti šviesos.
Žydai turi šią metodiką ir, jeigu jie teisingai pritrauktų šviesą, tai su jais būtų elgiamasi gerai. Tačiau jie nepritraukia šviesos ir neskleidžia jos aplink save, todėl žmonėms atrodo, kad jie vagia jų laimę ir yra visų nelaimių šaltinis.
Iš to galima suprasti, kad kiekvienas iš mūsų gali būti šviesos šaltiniu kitiems.

Iš 2016 m. kovo 20 d. pamokos rusų kalba

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>