Mano mintys Twitter (2017-01-29)

Krizė, globalizacija, Twitter

Automatizacija sunaikins vidurinę klasę, ir kapitalizmas iš turtingo elito ir vargstančios bedarbių masės virs skirstančiąja sistema.

Globali krizė, automatizacija, nedarbas atves pasaulį prie socialinės ekonomikos – bus įvestas privalomos visuotinės pajamos.

Po kurio laiko D. Trumpo priešininkai supras, kad būtent taip valoma visuomenė nuo neatsakingos valdžios.

Nejaugi pasaulyje ims rinkti ne demokratinius lyderius (t. y. populiarius tarp tautos, bet nemokančius valdyti), o valdymo specialistus…

Politinis korektiškumas, liberalizmas ėmė stabdyti visuomenės raidą. Pasauliui reikia didesnio atvirumo ir mažiau sąlygiškumo – dėl to atsirado D. Trumpas.

Nėra taip, kad D. Trumpas iššoko netikėtai ir laimėjo, – tai pasaulinė krizė ir būtinybė keisti visuomeninius ir finansinius santykius iškėlė D. Trumpą.

D. Trumpo nemėgsta už tai, kad jis pamina politinį korektiškumą, už tai, kad nuplešia kaukes, už tai, kad laužo sąlygiškumą, už kurių buvo slepiamos ydos, melas, parsidavimas.

Pasaulis panašus į užsispyrusį vaiką: jis yra visuotinėje krizėje, bet nenori keistis, ir nesutinka keistis pagal jokius D. Trumpo siūlymus.

Atsitverdami sienomis, mes, egoistai, apibrėžiame savo ribas ir todėl paskui galime draugiškai vieni su kitais bendrauti. D. Trumpas teisus!

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>