Kas yra dvasinis suvokimas?

Dvasinis darbas, Realybės suvokimas

Klausimas. Kas yra dvasinis suvokimas?
Atsakymas. O kas yra žemiškas suvokimas? Pavyzdžiui, ką savo pasaulėlyje mato mažas vaikas? Tik menką dalį to, ką suvokia ir apdirba jo smegenys – jo jutiminis, regimasis, mąstymo aparatas.
Lygiai taip ir su mumis. Galbūt matome kur kas daugiau nei suvokiame. Aplink mus egzistuoja ištisi pasauliai, bet mes jų nejaučiame, juk viduje neturime jų modelio. O kabalos mokslas suteikia mums šią didžią, stebuklingą galimybę pradėti jausti tikrąjį, mus supantį pasaulį.
Pastaruoju metu šia tema atsiranda daug įdomių mokslinių darbų, kalbančių apie tai, kad gyvename matricoje, kad mūsų Visata – tik viena iš sudedamųjų visatų ir pan.
Ir štai čia atsiskleidžia kabalos mokslas, kuris sako žmogui: „Tu visa tai gali suvokti, atskleisti, išvysti, pajausti, gyventi tame. Beje, taip įeiti į naująją erdvę, kad liktum joje visiems laikams. Kas tau šiame pasaulyje? Jis pamažu išsisklaidys iš tavo pojūčių. Kaip kad išsisklaido rūkas ir per jį vis aiškiau matosi laukai, medžiai, namai, taip ir šis pasaulis išnyks it rūkana“.
Būtent toks įspūdis susidaro žmogui, kai jis ima suvokti aukštesnįjį pasaulį, nes naujojo pasaulio jautimas tampa kur kas stipresnis nei mūsų pasaulio pojūtis, ir mūsų pasaulis pamažu netenka savo reikšmės, savo įtakos ir lėtai atsitraukia į antrąjį planą, paskui į trečiąjį ir t. t. kol visiškai neišnyksta.

Iš 2016 m. lapkričio 20 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Gyva Aukštesniojo pasaulio kopija

Kiekvienas nors kartą gauna galimybę

Prasiskverbimo į Aukštesnįjį pasaulį formulė

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>