Literatūra ir kabalos mokslas

Kabalos mokymasis

Klausimas. Aš manau, kad be tos literatūros, kurią skaičiau iki kabalos mokslo studijų, nebūčiau suvokusi ir iš vidaus priėmusi kabalos mokslo. Baal Sulamas irgi skaitė romanus ir istorinius veikalus. Kas laikytina šiukšlėmis, o kas – naudinga vystymuisi?
Atsakymas. Aš nesakau, kad neturite niekuo domėtis ir skaityti. Aš tik perspėju, kad kabalos mokslo studijavimas apribos jūsų interesus ir įstatys jus į labai siaurą ir tikslią vagą. Ir jūs ja judėsite, nes nukrypti bus labai sunku todėl, kad visos jūsų mintys ir svajos bus nukreiptos į Kūrėjo atskleidimą.
Tačiau atskleisdami Kūrėją suprasite visa kita! Jums atsiskleis tokia harmonija, kaip muzikoje, mene. Jūs pradėsite visur matyti vidinę prasmę, vidinius žymių žmonių, rašytojų, menininkų, kompozitorių, kurie kūrė šedevrus, motyvus. Viskas pereis į vidines pajautas, nes išorinis pasaulis taps nebe toks svarbus.
Todėl nesijaudinkite. Kabalos mokslas ne apribos jus, o duos galimybę teisingai įsilieti į gyvenimą.

Iš 2016 m. balandžio 10 d. pamokos rusų kalba

Daugiau šia tema skaitykite:

Gyvenimo vertybių rūšiavimas

Žemiška veikla ir dvasinis vystymasis

Dvasinis pasaulis, materialus pasaulis

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>