Palestinos konflikto užkulisiai

Izraelis ir pasaulio tautos

Klausimas. Kodėl kabalos mokslas negelbsti palestiniečių gyvybių? Kodėl izraeliečiai, kurie turėtų parodyti pasauliui moralės ir etikos pavyzdį, engia palestiniečius?
Atsakymas. Pirma, kabalos mokslas neskirtas kažkam gelbėti. Jis turi išmokyti žmones teisingų tarpusavio santykių. Antra, aš nemanau, kad žydai engia arabus. Izraelyje gyvenu daugiau negu keturiasdešimt metų ir manau, kad neįmanoma pasiekti taikos, jeigu visas pasaulis stengiasi supriešinti šias dvi tautas. Šiandien galiu pasakyti: nė vienos pasaulio valstybės nedomina taika su palestiniečiais, išskyrus Izraelį. Visiems norisi laimėti ten, kur du pešasi.
Klausimas. Dauguma genetinių tyrimų rodo didelį žydų ir palestiniečių genų panašumą. Ir tie ir kiti priklauso semitų rasei, skiriasi tik religijos. Ar egzistuoja kažkokie genetiniai skirtumai tarp žydų ir palestiniečių?
Atsakymas. Tauta, vadinama palestiniečiais ar filistinais, išmirė prieš 3300 metų. Todėl palestiniečiai nėra tautybė. Tautybė – arabas, prancūzas, vokietis ir t. t.
Dabartiniu metu šios tautos nėra. Ir jeigu žmonės gimsta mažoje pakrantės zonoje, vadinamoje Palestina, tai nereiškia, kad jie palestiniečiai.
Jeigu žmonija rūpinasi savo ateitimi, neturėtų supriešinti arabų ir žydų! Deja, niekam nerūpi teisingas pasaulis. Kiekvienas galvoja tik apie tai, kaip pasipelnyti iš šio konflikto. Be to, jį naudoja savo šalyse grynai politiniais tikslais, kaip tai daro, pavyzdžiui, Prancūzija.
Klausimas. Kaip tada sukurti pasaulį?
Atsakymas. Niekaip, kol žydai patys jo neatkurs! Būtent žydai! Bet ne tokiu būdu, kaip mano visas pasaulis, o tuo, kad jie susivienys ir parodys žmonijai, kokia didelė jėga tokiu būdu pasireiškia pasaulyje. Tik žydų rankose yra raktas į laimę!

Iš 2016 m. gegužės 8 d. vebinaro tema „Žydų tautos saugumas“

Daugiau šia tema skaitykite:

Žydų paskirtis

Atneškime pasauliui gėrį!

Kodėl kaltina Izraelį?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>