Kodėl aš komentuoju naujienas

Krizė, globalizacija, Platinimas

Klausimas. Kodėl pastaruoju metu atrodote labiau kaip politinis komentatorius, o ne kaip kabalistas?
Atsakymas. Mūsų bendra civilizacijos plėtra pasiekė būseną, kai baigiasi ankstesnė žmonijos vystymosi stadija, per kurią žmonija, kaip vaikas ar paauglys, vystėsi pagal gamtos dėsnį, auginosi egoizmą.
Kaip atsitinka ir vaikams, vaikystės laikotarpis praėjo, ir šiandien gamta verčia mus tapti suaugusiaisiais, turėti suaugusiųjų požiūrį į gyvenimą. Ir dėl to mums reikia dirbti, nepaisant savo egoistinių norų, pakilti aukščiau jų, vadovautis tikėjimu aukščiau žinojimo.
Kad įgyvendintume šį perėjimą nuo vaiko būsenos iki suaugusiojo, atsiskleidžia kabala. Ji pasakoja mums, kur mes esame, kas su mumis įvyko ir kas turi įvykti. Nuo šios istorijos akimirkos mes turime du vystymosi kelius – kančių arba gėrio. Kabala moko mus, kaip eiti gėrio keliu, kitaip tariant, mokytis, kaip tapti panašiems į gamtą, tapti vieningiems, kaip visa gamta.
Integralusis jautimas atskleis mums tikrąjį pasaulį, kuriame egzistuojame, kurį, tačiau, slepia mūsų siauri egoistiniai pojūčiai. Ir mes patys tapsime kito pasaulio būtybėmis – amžinomis ir tobulomis.
Šis laikotarpis būtinas visiems ir turi vykti šiuo metu, taip teigia kabala ir tą rodo įvykiai pasaulyje, vadinasi, būtina mokyti kabalos pagal naujienas – pasakoti, kodėl kyla įvykiai ir prie ko jie veda.
Be to, galite peržiūrėti mano ankstesnių metų komentarus – ir įsitikinsite, kiek jie teisingi. O apie politiką ir Baal Sulamas rašė savo užrašuose „Paskutinioji karta“ bei „Auma“.

Daugiau šia tema skaitykite:

Kodėl mus kritikuoja

Kabalos mokslo ypatumai

Laisvo pasirinkimo pakopos

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>