Mes nebebijome branduolinio karo

Krizė, globalizacija

Pranešimas. Šiandien mažai kas įsivaizduoja, kas yra branduolinis karas, kad jau pirmomis valandomis žūsta 70–80 milijonų žmonių! Vėliau per kelias savaites – visas pasaulis. Tai įrodo  kompiuteriniai modeliai.
Laikas ištrynė iš žmonių sąmonės realią branduolinio karo grėsmę. JAV ir Rusijoje yra keliolika didžiųjų miestų, kuriuose esančios branduolinės kovinės galvutės gali nušluoti abi šalis nuo žemės paviršiaus. Antrinis poveikis – radioaktyvus spinduliavimas, gaisrai, atmosferos užterštumas – po kurio pražudo ir likusį pasaulį.
Todėl nei JAV, nei Rusija, apsimainiusios pilnaverčiais branduoliniais smūgiais, neturi jokios galimybės išgyventi. Kaip ir kitos Afrikos ir Azijos valstybės.
Juk  planetos atmosfera bus užteršta ilgus metus, o tai reiškia, kad žlugs visas žemės ūkis, ir gyvieji pavydės mirusiems. Jie mirs kančiose, visiškoje tamsoje nuo bado ir ligų ant radioaktyvių griuvėsių, kurie neseniai buvo vadinami civilizacija.
Komentaras. Kabalos mokslas sako: jei laiku nepažabosime savo egoizmo Kūrėjo atskleidimu, tai jis neišvengiamai mus nuves prie branduolinio karo. Juk nėra kito kelio egoizmui, išskyrus kančių kelią,  o virš egoizmo, aukščiau mūsų prigimties, yra Šviesos kelias, pakylant į davimo ir susijungimo savybę.

Daugiau šia tema skaitykite:

Du Trečiojo pasaulinio karo variantai

Kai karas atrodys kaip išsivadavimas

Kančių mažinimo formulė, 2 dalis

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>