Mano mintys Twitter (2017 04 13)

Twitter

Pasaulis juokiasi, kaip Trumpas keičia savo nuomonę dėl NATO, Kinijos, Rusijos. Bet tai rodo lankstumą, mokymąsi. Iš jo galima imti pavyzdį!

Pasaulį mėto tai į kairę, tai į dešinę, nes jis neturi metodikos, kaip eiti vidurio linija, kaip kad moko kabala. Mokykimės pusiausvyros!

Trumpo ir jam panašių nepriėmimas rodo, kaip elitas ir masės nesupranta visuomenės raidos dėsnių! Akivaizdu, kad gimsta nauja pakopa.

Gana meluoti laiką sau, kad ankstesnioji tvarka buvo liberali! Trumpas yra naujosios tvarkos atstovas. Tokia visuomenės evoliucija!

ES kuria savo naują, šviečiančią, apmokančią sistemą,  kad priešintųsi klastotėms. O kas tinkamai ugdus šios sistemos darbuotojus?

Neapykanta Izraeliui priklauso ne nuo jo požiūrio į palestiniečius, o nuo žydų tarpusavio santykių. Tai būtų galima lengvai patikrinti!

Nusiteikę prieš Izraelį žydai palaiko stiprėjančias antisemitų atakas prieš proizralietišką Kušnerį, bet greitai atsisuks priešais juos!

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>