Viskas priklauso tik nuo jūsų!

Kabalos mokymasis

Klausimas. Tai, ką jūs kalbate apie kiekvienam būtinas minimaliąsias pajamas, Rusijoje tikriausiai bus įvesta paskiausiai.
Kaip kurti savo gyvenimą tuo laikotarpiu, kai tave norima egoistiškai išnaudoti ir visuomenė neužtikrina visko, kas tau būtina?
Atsakymas. Suprantu jūsų abejones ir skepticizmą, bet jūsų išsitaisymas priklauso tik nuo jūsų, nesvarbu, kokioje visuomenėje gyvenate.
Kabalos mokslas egzistuoja 5770 metų, nuo to laiko, kai Aukštesnioji jėga, kurią žmogus gali pritraukti, atskleidė ištaisymo sistemą. Per šiuos tūkstantmečius kabalistai aprašė daugybę pavyzdžių iš savo praktikos.
Kabalos mokslas lydėjo žmoniją visais vystymosi etapais: barbarų, vergovės, karų. Ir visada įvairiomis formomis ir sąlygomis žmonės ją naudojo. Dabar be jokių problemų galite ja naudotis, nepriklausomai nuo savo darbo, šeimos ar dar ko nors.
Jei turite internetinį ryšį, turite viską: mūsų svetainėje paskelbta visa kabalos mokslo medžiaga, ir jūs laisvai galite ja naudotis. Mes su malonumu papasakosime, parodysime, paaiškinsime, – padėsime.
Taigi, nereikia manyti, kad gyvenate labai sunkiomis sąlygomis. Manau, kad jūsų sąlygos labai palankios, lyginant su tuo, ką žmonija turėjo anksčiau.

Iš 2016 m. balandžio 17 d. pamokos rusų kalba

Daugiau šia tema skaitykite:

Kad laiko užtektų viskam

Dvasinis pasaulis, materialus pasaulis

Kaip pagerinti savo gyvenimą?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>