Imkime keistis!

Vyras ir moteris

Klausimas. Kokia nuoskaudos dvasinė šaknis? Aš greitai įsižeidžiu, negaliu susitvarkyti su emocijomis, nuolat jaučiuosi vyro įskaudinta. Kaip išmokti atleisti?
Atsakymas. Kuo čia dėtas vyras ir visi kiti? Su jumis taip žaidžia Kūrėjas ! Jis tampo jus „už virvučių“! Aplink jus nieko nėra! Per visą šį įsivaizduojamą teatrą jus veikia Kūrėjas, Aukštesnioji jėga.
Imkite reaguoti į Jį, o ne į tas jus supančias marionetes. Aš jokiu būdu nemenkinu jų, tik sakau, kaip reikia suvokti tikrovę.
Kas gi yra žmogus? Niekas. Tai tik mažas mechanizmas, kaip prisukamas žaisliukas.
Tačiau kiek žmogus sužadins aukštesnįjį valdymą (ir šis iš tikrųjų ims veikti jame), kiek jis pasikeis, tiek taps Žmogumi. Ir tuomet jau nebešokinės kaip prisukamas kiškutis, o veiks savarankiškai, pats judėdamas pirmyn.
Todėl nereikia pykti nei ant savo vyro, nei ant savęs už tai, kad negalite susilaikyti neįsižeidusi ir t. t. Verčiau keiskimės patys aukštesniųjų jėgų padedami!
Įsivaizduokite, kad žmogus atsiduria Kūrėjo lygmenyje ir ima jausti, ką gi Jis su juo padarė: „Kodėl Jis mane sukūrė tokį? Ką turiu su savimi padaryti?“ Ir jam pamažu taps aišku: turiu tapti Kūrėju! Nei daugiau, nei mažiau.

Iš 2016 m. rugpjūčio 21 d. pamokos rusų kalba

Daugiau šia tema skaitykite:

Už visko yra Kūrėjas

Atsakau į jūsų klausimus-1

Žaidimas pagal gerumo taisykles

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>