Kur rasti dvasinį norą?

Dvasinis darbas

Klausimas. Ką daryti, jei po daugelio metų kabalos užsiėmimų nebenoriu mokytis ir eiti į grupę? O juk iš pradžių rodėsi, kad suradau filosofijos akmenį ir visa mano gyvenimo prasmė buvo kabaloje.
Atsakymas. Kol jūsų egoizmą domino kabalos studijavimas, jūs ėjote į užsiėmimus, mokėtės metodikos, o šiandien jūsų egoizmui norisi kažko kito, todėl esate pasiruošęs išeiti.
Nejaugi manote, kad atskirai nuo kitų galėsite sistemiškai, rimtai įsisavinti kabalos mokslą?!  Ir kitą bet kurį mokslą. Kaip?!
Jums suteikiama galimybė suprasti ir suvokti, kaip sukurtas pasaulis, kuriame jūs gyvenate, kaip iš jo sukurti rojų! Jums, asmeniškai sau. Norite? Tęskite. Ne? Deja, aš negaliu jums suteikti šito noro.
Aš galiu duoti tik vieną patarimą: jūs turite vaidinti vienas prieš kitą, demonstruodami savo tariamai didelius norus. Tegul ir meluodami vienas kitam: „Kaip aš noriu! Kaip įdomu!“, bet turite rodyti, kad jums svarbu sužinoti apie gyvenimo prasmę, jo tikslą, jo paslaptis!
Ne atidėlioti, o būtinai suprasti! Čia slypi didžiulė teisybė, tiesa! Čia slypi savybė, kuri taip reikalinga pasauliui – pasiekti pusiausvyros ir geros ateities sau ir vaikams. Kitaip tariant, jūs užsiimate ir svarbiausiu, ir įdomiausiu slaptuoju mokslu, kuris palaipsniui jums atsiskleidžia.
Bet jūs pritrūkote kantrybės? Reikia ją gauti iš aplinkos.
Yra pasakyta: „Nusipirk draugą“.  Tuo, kad teisingai ir gerai elgsitės su draugu, galėsite gauti iš jo norą ir tęsti užsiėmimus. Ir labai greitai jums nereikės nieko kito, jūs atskleisite Aukštesnįjį pasaulį tarpusavio ryšyje, kadangi ryšys, kaip didinamasis stiklas, pro kurį pamatysite naują pasaulį.
Jūs žiūrėsite į šį tarpusavio ryšį ir ten palaipsniui, kaip šaltinyje su gyvuoju vandeniu, pradėsite atskirti Aukštesnįjį pasaulį, kaip jame gimsta mūsų pasaulyje visi būsimi veiksmai ir įvykiai. Jūs ten pamatysite save ir savo draugus esant tobulos būsenos.

Iš 2016 m. gegužės 8 d. pamokos rusų kalba

Daugiau šia tema skaitykite:

Kur nusipirkti norą?

Laisvas vergas

Ką vadinsime žmogumi?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>