Dvasinis pasaulis – tai ketinimų pasaulis

Moters dvasingumas, Vyras ir moteris

Klausimas. Jeigu šeimoje vadovauja moteris, ir vyras su tuo sutinka, kaip tai atsispindi jų dvasiniame vystymesi?
Atsakymas. Nereikia žiūrėti į žemiškąją lytį! Žinoma, su tuo susijęs charakteris, požiūris į pasaulį, auklėjimas, tačiau dvasingumui tai neturi reikšmės, dėl to, kad dvasingumui svarbiausia – noras!
Noro forma neturi reikšmės. Svarbiausia – ar noras nukreiptas į save, ar į kitus. Noras, nukreiptas į save, vadinamas moterišku, nukreiptas į kitus – vyrišku.
Moteris, kuri eina vakarais dalinti kabalistinės literatūros, dirba vyrišką darbą, ir ji – vyras šitame platinimo veiksme. Vyras, kuris tuo metu sėdi namuose, žiūri futbolą ir geria alų, šitame veiksme – moteris. Tačiau, jeigu vyras liko namuose su vaiku, kad sudarytų galimybę moteriai platinti, jis atlieka vyro veiksmą. Viską lemia ketinimas. Dvasiniame pasaulyje nėra lyčių, nėra mūsų pasaulio! Dvasinis pasaulis – tai ketinimų pasaulis!

Daugiau šia tema skaitykite:

Veiksmas ir ketinimas

Moteris – tai noras

Pasaulio vienybė – harmonijoje tarp vyro ir moters

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>