Kaip paspartinti dvasinę raidą?

Dvasinis darbas

Klausimas. Kaip paspartinti dvasinį vystymąsi?
Atsakymas. Laikas – itin svarbus veiksnys mums einant pirmyn. Neįsivaizduoju, kad būtų galima gerokai jį sutrumpinti.
Jūs nenutuokiate, kiek vidinių dvasinių būsenų pasikeičia kiekvieną jūsų žemiško gyvenimo minutę, ir jūs apie jas nė nenumanote. Skaitiklis sukasi, sukasi ir viskas nuolatos keičiasi.
Ir staiga jūs jaučiate, kad kitaip suvokiate tai ir kitaip pajaučiate tą, staiga kažką suprantate ir pan. Visa tai jūsų vidinių pokyčių rezultatas.
Tad reikia spartinti laiką, nors, kita vertus, vis dėlto esame tam tikruose rėmuose. Ir jeigu jūs esate grupėje, mokotės, jeigu sistematiškai kartu dirbate ir su savimi, ir su grupe, jei priklausote mūsų visuotinei pasaulinei grupei, tai čia kažką pakeisti galima tik jūsų bendromis pastangomis.
Šitaip galite paspartinti laiką, tačiau bet kuriuo atveju laiko veiksnys išlieka, ir į jį reikia atsižvelgti, jį gerbti.

Iš 2017 m. gegužės 21 d. vaizdo konferencijos su Pasaulinės akademijos (MAK) kursų studentais

Daugiau šia tema skaitykite:

Dvasinis tobulėjimas nesuteikiamas per protekciją

Ar tokia jau objektyvi ta mūsų realybė?

Nori spręsti pats?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>