Kaip rinktis likimą IV d.?

Valios laisvė

Klausimas. Jei žmogaus gyvenimas nuo pradžios iki galo visiškai užprogramuotas, tai kodėl dabar jis jaučia tarsi pats rinktųsi kitą savo žingsnį: su kuo susituokti, kur gyventi, ką daryti?
Atsakymas. Kitaip žmogus negalėtų išgyventi, jis nusižudytų, jei žinotų, kad gyvena kaip gyvūnas, kurio kiekvienas žingsnis valdomas. Kas tada jam liktų gyvenime – tik ieškoti, kaip maloniau praleisti kiekvieną akimirką ir mažiau kentėti? Koks tokio gyvenimo tikslas ir kam jis reikalingas?
Klausimas. Išeitų, kad nuo manęs tyčia slepiama, kad mano gyvenimas visiškai užrašytas su visomis jo detalėmis, kad būčiau suinteresuotas gyventi toliau, tarsi pats kažką rinkčiausi, tačiau iš tiesų nuo manęs nieko nepriklauso. O gyvūnai taip jaučia?
Atsakymas. Ne. Gyvūnai instinktyviai, neklausdami vykdo gamtos nurodymus tarsi biologinė mašina. O žmogus gali klausti: „Kam gyvenu? Kodėl taip gyvenu? Ar galiu pakeisti likimą?“.
Tai jau žmogaus pradžia, atskirianti jį nuo gyvūno. Jis pakyla virš egoistinės būties į aukštesnę pakopą. Jis jau nebenori gyventi tik tam, kad patenkintų savo poreikius kaip gyvūnas, ir ieško aukštesniojo tikslo.
Klausimas. Ką reiškia tapti teigiamu programos elementu ir gauti galimybę veikti savo likimą?
Atsakymas. Mums leista įsijungti į gyvenimo programą tik su sąlyga, kad užpildysime ją teigiamomis jėgomis, kitaip tariant pakelsime programą iš gyvūninio lygmens į žmogiškąjį, atliksime jai „upgrade“. Jei savo gyvenimą skiriu tam, kad teigiamai veikčiau mus valdančią programą, kuri vadinasi „aukštesnioji jėga“, tai turiu galimybę taip daryti.
Tuomet teigiamą įtaką darau ir savo, ir visų kitų likimui, visai programai apskritai. Galiu pakeisti gyvenimo filmą ir tampu aukštesniosios jėgos partneriu, kuri valdo visą šią programą.

Iš 2017 m. liepos 25 d. TV laidos „Naujasis gyvenimas“ Nr. 886

Daugiau šia tema skaitykite:

Kaip rinktis likimą I d.?

Kaip rinktis likimą II d.?

Kaip rinkti likimą III d.?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>