Nelaukime, kol lazda atvys į laimę

Krizė, globalizacija

Klausimas: Ar šiandien žmonija labiau linkusi vystytis geruoju, vienydamasi ir siekdama panašumo į Kūrėją, ar labiau linkusi laukti, kol Kūrėjas paragins į laimę lazda?
Atsakymas: Šiandien žmoniją apėmusi netikrumo būsena. Ji supranta, kad ateityje nieko gero negali būti.
Be to, problemos vis labiau pasireiškia per ekologiją, klimatą ir t. t., kur mes staiga pamatome, kad esame bejėgiai. Kitaip sakant, žemėje pasireiškia tokios problemos, kurių negalime paveikti. Ką galėsime padaryti, jei vietoj 40 laipsnių karščio bus 60? Kondicionieriai nepadės. Viskas suges!
Palaipsniui stipriau jaučiame savo bejėgiškumą prieš gamtą. Anksčiau mums rodėsi, kad būtinai ją nukariausime, o šiandien matome, kad viskas atvirkščiai. Iš esmės, esame įkaitai gamtos gniaužtuose.
Ir kyla klausimas: o ką mes galime? Ar galime jai daryti poveikį?
Pasirodo, galime, bet tik teigiamu būdu. Ne savivaliaudami, o tik savo teisingu elgesiu. Susaistydami save teisinga integralia tarpusavio priklausomybe, mes tampame aukščiausia gamtos dalimi ir iš šio lygmens galime daryti jai poveikį. Bet tik su sąlyga, kad elgsimės teisingai.
Tai mums aiškina kabala. Teisingos mintys, teisingi veiksmai tarp žmonių veikia gamtą. Jei žmonės nenori to suprasti, – nereikia, tada bus varomi į laimę su lazda.
Gamta turi labai paprastą poveikio žmogui metodą – stichines nelaimes. Žmogus iš karto pasijunta mažas, bejėgis, dreba iš baimės. Ir visas pasaulis turi galimybes pajusti tokį poveikį, kai gamta griežtai privers mus keistis, kad atkurtume pusiausvyrą joje.
Klausimas: Ar įmanoma išaiškinti materialistiškai nusiteikusiam žmogui, kad sustabdyti taifūną, epidemiją ar baisų karštį galime teigiamomis mintimis?
Atsakymas: Mintis – tai didelė mūsų pasaulio jėga! Niekur nedingsime.
Mes jau kalbėjome, kad mokslas šiandien tampa labiau vidinis, prasiskverbia į giliausius gamtos lygius.
Kažkada pranešinėjome, kad patiekėme šaliai kažkiek tonų plieno ar prie sienos dislokavome kažkiek tūkstančių tankų. Dabar tai niekam nereikalinga. Pasaulis tapo kitoks, virtualus. Karas vyksta kitais metodais. Ir gyvenimas turi būti kitas.
Mūsų mintys – tai rimčiausi veiksmai, ir daugelio šalių vyriausybės tai žino. Todėl jie kuria ištisas struktūras, kurios užsiima tokiais klausimais.
Bet mes kalbame apie tai, kaip žmonija turi ištaisyti pasaulį. O tai įmanoma tik naudojantis kabalos metodika.

Iš 2016 m. liepos 3 d. pamokos rusų kalba

Daugiau šia tema skaitykite:

Žemė gali būti rojus

Kaip išvengti apokalipsės?

Globalių katastrofų rizika

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>