Kuo tiki kabala?

Dvasinis darbas, Valios laisvė

Klausimas. Ar galima mintimis paveikti žmogų? Ar tuo tiki kabala? Ar kabala naudojasi tokia praktika?
Atsakymas. Kabala niekuo netiki. Praktika tik viena: pritraukti supančiąją šviesą.
Šis mokslas labai paprastas, nes pagrįstas dviejų jėgų tarpusavio sąveika: aukštesniosios – davimo, meilės – jėgos ir žemesniosios – egoizmo, gavimo. Daugiau nieko nėra!
Aukštesnioji jėga (šviesa) vadovauja žemesniajai jėgai (norams), ir viskas, kas vyksta kabaloje, egzistuoja tarp mūsų. Žemesnioji jėga gimsta iš aukštesniosios, kaip sakoma „egzistuojantis iš nieko“. Tai taip pat kaip matematikoje: yra nulis ir kažkas, kas skiriasi nuo nulio, nuo to prasideda visas mokslas. Kabaloje taip pat.
Aukštesnioji jėga veikia mūsų norus, juos visiškai valdo. Norai  – tai mes: kiekvienas iš mūsų ir visi mes kartu.
Mes net nežinome, kaip mus šviesa valdo ir manome, kad viską darome patys, o iš tiesų kiekvienas esame tiesiog maži mechanizmai. Tačiau turime galimybę sukelti papildomą šviesos įtaką sau ir priklausomai nuo tos šviesos pritraukimo protingai vystytis. Tuomet mums taps aišku, kaip ši šviesa, veikianti mus, atlieka mumyse tam tikrus veiksmus ir kokie tie veiksmai. Mes pradėsime ją tyrinėti ir šitaip valdyti ir ją, ir save.
Apie tai yra pasakyta: „Nugalėjo Mane sūnūs Mano“.

Daugiau šia tema skaitykite:

Dėl ko širdis stipresnė už protą

Numalšinti troškulį minties jėga

Trys pasaulio suvokimo būsenos

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>