Mano mintys Twitter (2017 10 03)

Pasaulio problemos, Twitter

Krizė – kai atsiskleidžia, kad nėra teisingo mūsų tarpusavio ryšio, žmogaus egoizmo esmė. Mūsų tarpusavio vienybė – vaistai.
Jeigu žmonės nesusijungia, gamta sukuria katastrofas. Jos sutelkia ir keičia pasaulio suvokimą. Tačiau tai kančių kelias!
Gamta per organizmo pavyzdį pateikė teisingų santykių modelį: ląstelė egoistinė,  bet susijungia su kitomis virš savo egoizmo viso kūno naudai.
Prasidėjo era, kai pereiname į kiber erdvę, karai vykdomi pasitelkus bepiločius lėktuvus ir kompiuterius. Priešakyje gėrio ir blogo karai mintimis!
Vyriausybėms būtina ugdyti 90% planetos gyventojų, t. y. jos turi užsiimti žmogaus „gaminimu“ ir naujos visuomenės kūrimu!
Mūsų ateitis: ištirti ryšių sistemą tarp visu gamtos dalių ir įsisąmoninti, kad ji įpareigoja mus sukurti tokį pat ryšį tarp mūsų.
Šiandien pasaulis globalus, o jeigu žmonės nenori tarpusavyje susivienyti, tai karai ir teroro aktai atskleis tarpusavio ryšių būtinybę.
#Katalonija Vienybė – kai dvi tautos susijungia būdamos lygios.
Tragedija Las Vegase: išorinis pasaulis – mūsų vidinės būsenos kopija. Tad kalbama apie vidines katastrofas, kurios atrodo išorinėmis…
Tragedija Las Vegase: tik ugdydami visuomenę sukursime abipusio ryšio atmosferą, ir tuomet tokių tragedijų nebebus.
Tragedija Las Vegase
dar sykį patvirtina: ugdyti visuomenę, kad ji susijungtų, yra pati svarbiausia visuomenės ir valdžios užduotis.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>