Nuo ko priklauso klimato šuoliai

Krizė, globalizacija

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Uraganas Harvis, praūžęs Teksaso pakrante, padarė didelių nuostolių ne vienam miestui. Ką sako kabalos mokslas apie dabartinę situaciją pasaulyje, būtent apie tokius klimato šuolius?
Atsakymas. Kabala sako, kad mes egzistuojame integralioje tarpusavyje susijusioje sistemoje, kur jokių faktorių negalima nagrinėti be bendro paveikslo, visus juos reikia apžvelgti kartu.
Kabala iškelia į priekį žmogiškąjį faktorių, bet ne žmogaus fizinę veiklą, o jo požiūrį į gamtą, bendradarbiavimą su kitais, kaip patį jautriausią, patį įtakingiausią faktorių, kurio nedarnumas labiausiai išbalansuoja bendrą Žemės gamtos pusiausvyrą.
Kabala teigia, kad būtent mūsų egoizmas, mūsų tarpusavio sąveika įsiūbuoja visą Žemę ir blogina klimatą. Nors tokia nuomonė gali pasirodyti mažai susijusi ir nemokslinė, nes šiuose teiginiuose nėra už ko užsikabinti, bet kabala mano būtent taip.
Visa gamtos sistema (negyvoji, augalinė, gyvūninė ir žmogiškoji jos dalys, kurios yra visiškai tarpusavyje susijusios) aprašyta kabaloje jau prieš keletą tūkstantmečių.
Kabalistai sako, kad, iš principo, viskas priklauso nuo žmogaus. Nors gamta vystosi kaip negyvasis,  augalinis, gyvūninis ir žmogiškasis lygmuo, aukščiausias jų visada daro didžiausią įtaką. Jis lemia visus kitus lygius ir jų tarpusavio sąveiką, veikimą ir būseną.

Daugiau šia tema skaitykite:

Uraganai perspėja planetos gyventojus

Kada mus nustos purtyti?

Žemėje prasideda superaudrų era

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>