Tragedija Las Vegase

Krizė, globalizacija

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Ką galvojate apie siaubingą Amerikos visuomenės susiskaldymą, kurį atskleidė teroro aktas Las Vegase?
Viena CNS naujienų direktorė savo feisbuko puslapyje nepasigėdijo parašyti, kad „nejaučia gailesčio teroro akto aukoms, mat didžioji dauguma einančių į kantri muzikos koncertus žmonių yra respublikonai“.
Atsakymas. Įsidėmėtina, kad tokio elgesio pavyzdžiai kyla būtent iš vadinamųjų „liberalų“ pusės. Tai rodo mums, kokiame iškreiptame pasaulyje gyvename vertinant pagal apibrėžimus.
Vadinamieji „liberalai“, „demokratai“, „socialistai“ iš tikrųjų yra patys didžiausi naciai, nekenčia žmogaus, jų nejaudina niekas išskyrus jų idėjų pergalė. Anksčiau tai vadinosi ne liberalizmu, o visai kitaip.
Gedžiu visų šio baisaus teroro akto aukų, užjaučiu jų artimuosius. Deja, man telieka pakartoti, kad viskas priklauso nuo mūsų vienybes – tik ji gali atnešti ramybę Amerikos visuomenei, kuri šiandien it šiuolaikinis Babilonas susideda iš įvairių pasaulio tautų atstovų.
Kaip kadaise Abraomas norėjo suvienyti visą Senąjį Babiloną remdamasis meile, uždengiančia visus nusikaltimus, taip ir šiuolaikinėje Amerikoje, vienybė – vienintelis sprendimas.
Iš esmės, būtent apie tai kalbėjo D. Trumpas, pažadėjęs amerikiečius paversti vieninga tauta. Tačiau, deja, šis pažadas kol kas tėra žodžiai.

Iš 2017 m. spalio 3 d. pamokos pagal straipsnį „Laidavimas“

Daugiau šia tema skaitykite:

Kodėl aš komentuoju naujienas

Teroro aktas Nicoje: su terorizmu reikia kovoti kitaip

Teroro aktai Belgijoje kaip preliudija

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>