Kaip žinoti, kad kabala nemeluoja?

Kabalos mokymasis, Kūnas ir siela

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Kai pirmąsyk išgirdote kabalistinį terminą „siela“, ar patikėjote? Iš kur žmogus žino, jog tai tiesa?
Atsakymas. Kabaloje nėra vietos tikėjimui. Kažkas kažkada tai atskleidė ir aprašė knygose. Sakykime, tikiu tuo, kas parašyta. Bet juk dar reikia suprasti, kodėl autorius taip viską aprašė. O tam reikias suprasti ir įvertinti šakų kalbą.
Kaip galiu tai atskleisti ir pamatyti, kitaip tariant, kaip galiu studijuoti tai, kas parašyta knygoje asmeniškai, o ne šiaip klausytis to, ką kažkas aprašė? Juk tiriu ne senovės istoriją ar tai, kas yra kažkur toli už okeano. Man svarbu viską suvokti, nes tai susiję su mano siela. Kabalos mokslas siūlo visa tai atskleisti.

Iš 2017 m. gegužės 14 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Sąvokos ir kalba

Pažintis su kabala

Kaip suprasti, kad eini tinkamu keliu?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>