Kodėl kabalą mokomės kartu?

Kabalos mokymasis

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Mėgstu mokytis vienas, bet girdėjau, kad jos reikia mokytis kartu, grupėje. Kokia nauda iš tokio bendro mokymosi?
Atsakymas. Žinome, kad darbas išvien padeda pasiekti gerų rezultatų. Ne veltui prie didelių projektų, statant didžiulius objektus dirba stambios organizacijos, kur susiburia daug mokslininkų ir inžinierių. Vienas žmogus nepajėgus spręsti didžiulių, globalių užduočių. O kabala kelia itin rimtas užduotis.
Tad pradėjęs studijuoti kabalą žmogus pamažu įsisąmonina, kad būtina mokytis grupėje. Juk kiekvienas, priklausomai nuo ypatingos jo sielos šaknies, atstovauja tam tikrą savybę.
Pamažu pradedame jungti mūsų dalis, mūsų sielas, kol surenkame jas į vieną mozaiką. Tai tarsi lego ar dėlionė, kurį renkame kartu ir tik tada matome visą paveikslą. Ir tai vyksta tik mums susijungus.

Daugiau šia tema skaitykite:

Pgrindiniai įrankiai egoizmui valdyti

Tarpininkas atskleidžiant Kūrėją

Ryšys su draugais – ryšys su tikslu

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>