Vyrai ir moterys: skirtumai dvasiniame darbe

Dvasinis darbas, Moters dvasingumas

Klausimas. Vyrų ir moterų prigimtis labai skiriasi materialiai, psichologiškai, o ir dvasinės šaknys jų nevienodos. Kokių gali būti su tuo susijusių skirtumų dvasiniame darbe ir moterų bei vyrų vienijimesi į dešimtukus?
Atsakymas. Tarp vyrų ir moterų grupių nėra jokio skirtumo. Vienintelė sąlyga, kad vyrų ir moterų dešimtukai turi dirbti atskirai, kitaip įsimaišys lyčių trauka, o to jokiu būdu nereikia. Vyrai ir moterys turi būti savo grupėse užsiėmimuose, renginiuose ir seminaruose, visur.
Klausimas. Kaip mes galime suvienyti visą pasaulį, jei patys atskiriame vyrus nuo moterų? Ar ateis laikas, kai mes visi, vyrai ir moterys, susivienysime mūsų dvasiniame darbe?
Atsakymas. Kai nustosime jausti egoizmą, tada nekreipsime dėmesio į savo fizinius kūnus. Išnyks skirtumai tarp vyrų ir moterų, moterys savo patrauklumu netrukdys atskleisti Aukštesniojo pasaulio. Tik jis mus ir trauks.

Iš 2016 m. spalio 30 d. pamokos rusų kalba.

Daugiau šia tema skaitykite:

Dvasinis pasaulis: vyrai ir moterys

Ko reikia moteriai?

Kabalos mokymasis:vyrai ir moterys

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>