Du dvasinio tapsmo etapai

Kabala, Platinimas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Mūsų pasaulyje Mašijach bėn Josef įsikūnijimas buvo Ari. Ar galima sakyti, kad Baal Sulamas – Mašijach bėn David?
Atsakymas. Esmė ta, kad Mašijachas – tai ne tiesiog vienas žmogus, tai siela, kuri dirba bendroje sistemoje, ir todėl ji mūsų pasaulyje neįsikūnija per vieną asmenybę ir apima visą laikotarpį.
Mašijach bėn Josef laikotarpį atstovavo Ari, Baal Šėm Tov, visi jo didūs pasekėjai iki tol, kol šis judėjimas užgeso XVIII a. pabaigoje XIX a. pradžioje. Jis atgimė iš naujo XX a. pradžioje, jau kaip Mašijach bėn David. O kaip viskas eis toliau – neaišku. Tai gali užtrukti dar dešimtis, o gal net ir šimtus metų.
Todėl šiandieninis mūsų judėjimas siekiant sukurti visuotinį ryšį, kol pasieksime visuotinę meilę tarp visų tautų, ir yra pilna Toros (ištaisymo metodikos) realizacija. Būtent tai turime atlikti. Tai mūsų misija.

Iš 2016 m. rugsėjo 14 d. TV programos „Amžinosios knygos paslaptys“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>