Atskleisti savo dvasinį potencialą

Dvasinis darbas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Ar gali žmogus normaliai gyventi ir vystytis dvasiškai, jeigu nejaučia, kad kiti žmonės jį myli?
Atsakymas. Žmogus turi vystytis tam, kad atskleistų savo dvasinį potencialą. Gaila tokio veltui einančio gyvenimo. Tad žmogus neturėtų kreipti dėmesio į nieką. Jeigu jam duota galimybė mokytis mūsų organizacijoje, galimybė vystyti savo dvasines savybes, tai visa kita priklauso nuo jo.
Nieko kito nereikia. Čia jis nuo nieko nepriklauso. Jis net gali vienas sėdėti prieš savo kompiuterį, jeigu aplink jį nieko nėra. Pageidautina, žinoma, kad turėtų draugus, grupę, bet jei nėra, jam pakaks virtualaus ryšio, kad ištaisytų savo ego. Ištaisyti, reiškia subalansuoti tai su priešingomis jam savybėmis ir iš priešingumo tarp jų pasiekti Kūrėją.
Jis atskleis meilę, kuri užpildo visus pasaulius. Juk užsiimantis kabala žmogus kartais gauna tokią būseną, kai jam atsiskleidžia visą pasaulį užliejant meilė. Bet paskui tai praeina, ir po kurio laiko jis pats turi pasiekti tokios būsenos.

Iš 2017 m. rugpjūčio 6 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Amžinas variklis, varomas davimo energija

Meilė – tai tiltas virš neapykantos

Nuo ko prasideda žmogus

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>