Už ką mums siunčia problemas?

Dvasinis darbas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Tarkim, žmogus pametė piniginę su pinigais. Staiga jam kyla mintis, kad taip atsitiko dėl to, kad jis nenuėjo į pamoką, ar padarė kažką blogo. Kaip tai paaiškinti?
Atsakymas. Niekaip. Tai kvaila! Jokiu būdu nedarykite tokių išvadų, nesuplakite šių dalykų. Vėliau pamatysite, kaip klydote. Ir, svarbiausia, tai jus apriboja, duoda klaidingas išvadas ir sąsajas.
Klausimas. Už ką man siunčia tokias problemas?
Atsakymas. Už tai, kad jūs – egoistas. Pirmiausia turite palaikyti gerus santykius su grupės draugais, per juos pritraukti Aukštesniąją šviesą, kuri jus ištaisys. Tada, jei nereikės, jūs nepamesite piniginės, o jeigu reikės, pamesite.
Klausimas. Taigi, aš galiu sėdėti dešimtuke nuo ryto iki vakaro ir kiekvieną dieną prarasti po piniginę? Ir nėra prasmės stengtis suprasti, kodėl tai vyksta?
Atsakymas. Ne tik nėra prasmės – tai draudžiama! Kol jums akivaizdžiai neatsiskleis visa sistema, jūs vis tiek nesužinosite priežasties ir pasekmės.
Klausimas. Tačiau „gydymas“ vis tiek vyksta per dešimtuką? Ar galiu aš sau pasakyti, kad visos mano problemos kyla dėl to, kad aš nepakankamai myliu draugus?
Atsakymas. Bet kokiu atveju dešimtuke jūs pataikysite į dešimtuką!

Iš 2016 m. sausio 11 d. pamokos rusų kalba

Daugiau šia tema skaitykite:

Kodėl mes kenčiame, I dalis

Ar yra ryšys tarp dvasinio ir materialaus pasaulio?

Tarp paslėpties ir atskleidimo

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>