Vyrai ir moterys: ar galima įveikti norus?

Dvasinis darbas, Vyras ir moteris

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Ar galės vyrai ir moterys kada nors įveikti bazinius savo norus ir elgtis vienas su kitu aukščiau savo ego?
Atsakymas. Ne. Tai gali įvykti tik tuo atveju, kuomet visa žmonija pradės kilti, išeidama iš savo kūno ribų, ir neliks pojūčio, kad esame materialiame pasaulyje. Tuomet mes vadinsimės ne vyrais ir moterimis, o vienos bendros sielos dalelytėmis.
Klausimas. Vadinasi, kabalistas taip pat negali elgtis su kokia nors moterimi kaip su drauge, ir jie negali būti bendrame dešimtuke?
Atsakymas. Niekada! Niekada jokio bendro dešimtuko negali būti. Tai prives tik prie iškraipymų. Geriau nepradėti.
Nepajėgsime peršokti per žmogiškuosius maisto, sekso, šeimos, turto, valdžios, žinių norus. Juos galima tik išnaudoti, tačiau ne sunaikinti. Be to, seksualiniai norai išliks iki pabaigos, dėl to, kad turi ryšį su santykiu tarp visų kūrinių ir Kūrėjo.

Daugiau šia tema skaitykite:

Vyrai ir moterys: negalima niveliuoti skirtumų

Vyrai ir moterys: skirtumai dvasiniame darbe

Dvasinis pasaulis: vyrai ir moterys

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>