Kas yra šeima

Auklėjimas, vaikai, Vyras ir moteris

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Ar galite duoti keletą patarimų laimingam šeimos gyvenimui? Nejaugi visa paslaptis yra ta, kad reikia visą laiką tylėti ir visuomet nusileisti partneriui, būti lepšiui?
Atsakymas. Sėskite ir pasikalbėkite, kaip norite vienas kitam nusileisti: nešaukti ant kito, aukotis dėl partnerio. Kiekvienas turi suprasti, kad kitas pasirengęs užmegzti su juo ryšį, o kartu jie sukuria bendrą vietą, sudarytą iš tarpusavio nuolaidų.
Tame atskleisite bendrą gyvenimą, ir ši vieta vadinsis ,,Šhina“, juk ji bus virš abiejų egoizmo. Tuomet atsiskleis Aukštesnioji jėga, Kūrėjas. Būtent to moko kabalos mokslas.
Tokie santykiai, grįsti tarpusavio nuolaidomis, galėtų būti ir tarp draugų, nebūtinai tik tarp moterų ir vyrų, t. y. tarp bet kurių dviejų egoistų.
Klausimas. Kas bus, jeigu tarp sutuoktinių atsiskleis Aukštesnioji jėga?
Atsakymas. Tai reiškia, kad jums atsiskleidžia aukštesnysis, dvasinis, gyvenimas – galimybė egzistuoti amžinai. Pradedate gauti aukštesniąsias jėgas, ir viskas – dėl tarpusavio pripildymo, kad galėtumėte užpildyti vienas kitą, išpildyti vedybų sutartį, vadinamą ,,ketubah“.
Niekas mums neatsiųs tinkamo partnerio iš viršaus: jo reikia ieškoti patiems pačiu rimčiausiu būdu. Sutuoktinis – tai gyvenimo partneris, kuris yra toks, kaip aš, kuris mane supranta.
Ieškau žmogaus, kuris yra pasiruošęs tarpusavio nuolaidoms ir kurs tokius tarpusavio santykius, kuriuose kiekvienas anuliuos save (nė vienas nelauks, kol kitas tai padarys!). Būtent ten, toje vietoje, mes vadinsimės šeima, arba grupe, arba siela – vieta Kūrėjui atsiskleisti.

Daugiau šia tema skaitykite:

Meilė iš aukštesnio išskaičiavimo

Nukreipta į tikslą meilė

Dvasinė šeima

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>