Pakilti virš egoizmo

Dvasinis darbas, Seminaras, Vienijimosi metodika

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Ką reiškia pakilti virš egoizmo atsakinėjant seminarų metu? Apsimesti šnekant, kad su jais sutinku, pratęsti kitų mintis, nors galvoju ir jaučiu priešingai?
Atsakymas. Pakilti virš egoizmo – reiškia pamėginti su kitais susijungti gerais, altruistiniais ryšiais, kad į tavo santykius su draugais galėtų įeiti Kūrėjas ir atsiskleisti ten, būti ten. Taip Jį ir atskleisi.
Žaidi tai, tiksliai žinodamas, jog tai ne tu. Bet tavo pastangos pamažu pritraukia supančią Šviesą, ir ji tavyje kuria naujas savybes.
Klausimas. Tačiau tai dažnai sukelia neigiamą žmonių reakciją. Jie sako: „Kodėl turėčiau žaisti? Kur iš širdies kylanti tiesa?“
Atsakymas. Tavo tiesa tėra tavo egoizmas, daugiau nieko.
Klausimas. Kokia nauda iš to, kad dirbtinai įsivaizduoju save, sakykim, paskutiniuoju iš visų dalyvių?
Atsakymas. Tu sukurtas egoistu, visus ir viską niekini. Tau svarbiausia – tu pats, ir tai puikiai supranti. Todėl turi vaidinti neva turįs visai kitas savybes.
Kam? Kad Šviesa sureaguotų būtent į tavo žaidimą. Tai vyksta itin paprastai. Šviesa puikiai žino viską, ką ji tavyje sukūrė, ir vertina tavo pastangas. Sieki būti didelis, geras, susijungti su kitais, pasiekti Kūrėją.
Tačiau iš esmės, remdamasis tomis savybėmis, kurias Šviesa sukūrė tavyje, tu negali to norėti, bet mėgini žaisti, ir tai užskaitoma kaip tavo pastangos. Pagal tai Šviesa tave keičia. Tai tavo mokestis už tai, kad pasikeistum.

Iš 2017 m. spalio 22 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Seminaras: savo reakcijų analizė

Kaip pakilti virš egoizmo

Atskleisti tobulą tikrovę

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>