Mikrobai mums padės

Sveikata

каббалист Михаэль ЛайтманKomentaras. 99 procentų žmogaus kūno mikrobų mokslui nežinomi. Žmogaus organizme gyvena svaiginantis kiekis mikroorganizmų – keli šimtai trilijonų, o ištirta mažiau negu vienas procentas.
Atsakymas. Bet mes juk gyvename? Galėtume nežinoti ir to vieno procento – vis tiek gyventume.
Klausimas. Tai kodėl visi šie trilijonai mumyse gyvena?
Atsakymas. Mes ir esame tie mikrobai, nes jei juos pašalintume – išnyktume. Iš tiesų esame maišas visokių mikroorganizmų. Ir šie mažutyčiai vabaliukai visą laiką ten sukasi. Tai ir esame mes.
Klausimas. Taigi, jei ištirsime vieną procentą ar daugiau, ar iš viso netirsime, – tai mums nieko neduos?
Atsakymas. Neduos. Tik padaugės rūpesčių – visą laiką galvosime: štai šiuos mikroorganizmus reikia sunaikinti, tų pridėti ir t. t. Tai neteisinga. Kišimasis į žmogaus prigimtį mums yra pragaištingas. Tuo nieko nepasieksime.
Turime pasiekti gerą, amžiną egzistavimo lygmenį kitu būdu. Ne kišdamiesi į mūsų organizmą, o įsiterpdami į aukštesnę pakopą. Mes pajėgūs pakilti ir pažinti aukštesniąją sistemą, Aukštesnįjį pasaulį. O „mažutyčiai vabaliukai“ mums padės tai įvykdyti.

Iš 2017 m. spalio 2 d. TV programos „Naujienos su Michaeliu Laitmanu“

Daugiau šia tema skaitykite:

Kad būtum sveikesnis

Kas vainikuoja kūriniją?

Dvasinis pasaulis materialus pasaulis

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>