Dvasinius dėsnius suvoks visi!

Dvasinis darbas, Mokytojas ir mokinys

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Ar yra garantija, kad studijuodamas kabalą suvoksiu visus dvasinius dėsnius ir aukštesniojo pasaulio jėgas? Ar šios žinios ne visiems?
Atsakymas. Dvasinius dėsnius suvoks absoliučiai visi mūsų pasaulyje! Jei ne šiame įsikūnijime, tai kitame ar po kelių gyvenimų.
„Jūs“ – tai jūsų siela, kuri praeidama metamorfozes būtinai suvoks visas dvasines būsenas, visiškai visą aukštesnįjį pasaulį. Ir tuomet nurims, nes pasieks amžiną, tobulą būseną.
Klausimas. Ar galite garantuoti, kad tai nutiks po 10 ar 15 metų? Ką reiškia „kituose įsikūnijimuose?“
Atsakymas. Tai priklauso tik nuo žmogaus, ne nuo manęs. Mokytojas mokiniui negali suteikti jokios garantijos. Jei tai būtų įmanoma, senų seniausiai būčiau ėmęs ir pakėlęs visus savo mokinius.
Bet kaip juos pakelsiu, jei jie turi turėti asmeninius įspūdžius, išgyvenimus, jei turi analizuoti, ką išskiria ir jaučia? Ar galiu jiems tai perduoti?! Jie tai gali gauti tik iš asmeninės patirties.
Kabaloje yra principas – „Dvasiniame pasaulyje nėra prievartos.“ Nieko negaliu atlikti su mokiniais, kol jie patys nesuspurs.
Klausimas. Ką reiškia, kad dvasiniame pasaulyje nėra prievartos?
Atsakymas. Neįmanoma priversti žmogaus norėti. Reikia prašyti Kūrėjo, kad Jis pažadintų žmogų.

Iš 2017 m. lapkričio 19 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Kur atskleisti Kūrėją?

Bendra jėga atskleisime dvasingumą!

Dvasiniame pasaulyje nėra prievartos

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>