Kelyje pas Kūrėją

Dvasinis darbas, Platinimas

каббалист Михаэль ЛайтманVisi žmonės turi „tašką širdyje“ – siekį pažinti gyvenimo tikslą. Klausimas, ar jis pasireiškia dabar gyvūniniame žmogaus egoizme, ar dar ne.
Baal Sulamas Įvade į „Mokymą apie dešimt sfirų” rašo, kad tik tie žmonės, kuriuose jis pasireiškia, ieško kabalos mokslo, bandydami sužinoti, dėl ko jie gyvena, kodėl, kam, kokia gyvenimo prasmė.
Jie pradeda studijuoti kabalos mokslą, tačiau gali susidurti su rimtais sunkumais. Taip pat kaip daug žmonių įstoja į universitetą ir jį meta, taip gali atsitikti ir čia. Pasakyta, kad tūkstančiai studijuoja kabalos mokslą ir tik vienas iš jų jį realizuoja.
Komentaras. Žmogui ne taip paprasta: jam kelia abejonių, šmeižia kabalos mokslą, o jis turi atsilaikyti.
Atsakymas. Iš tiesų, jis turi kariauti su visais kabalos mokslo iškraipymais. Be to, yra daug kitų sunkumų siekiant suvienyti žmoniją su Kūrėju, atskleisti Jį. Nes žmonija, kaip bet kuris dvasinis „parcufas“, dalijasi į dvi dalis: galvą ir kūną.
Yra tokių žmonių, kurie pagal savo vidinę struktūrą priklauso galvai, ir jiems reikalingas Kūrėjo, aukštesniojo pasaulio, aukštesniosios valdymo sistemos, atskleidimas. Jie turi būti susijungę tarpusavyje ir su ja.
O yra tokių, kurie nejaučia jokio dvasinio prabudimo, vidinio spaudimo, nes priklauso šio parcufo kūnui. Jie sugeba suvokti tai, ką jiems perduoda galvos dalis ir sekti jai iš paskos.
Todėl egzistuoja kelios aukštesniojo valdymo sistemos atskleidimo žmonėms mūsų pasaulyje stadijos: formuojasi galvos dalis, kūno dalis, kuri irgi dalijasi į daug dalių: dešiniąją, kairiąją, viršutiniąją, apatiniąją sistemos puses ir t. t.
Šiandien žmonijos sistema jau pradėjo palaipsniui formuotis. Ir galima sakyti, kad tai, ką šiandien kuria pasaulinė grupė „Bnei Baruch“, yra šio dvasinio parcufo galvos dalies embrionas.
Aš tikiuosi, kad artimiausiu laiku baigsime jį formuoti ir turėsime aiškų žmonijos padalijimą į galvos ir kūno dalis. Tada galėsime teisingai orientuoti kabalos mokslą į visą žmoniją, kaip vieną sielą.

Iš 2017 m. rugsėjo 10 d. pamokos rusų kalba

Daugiau šia tema skaitykite:

Senojo pasaulio paradigmos keitimas

Ar visi žmonės turi tašką širdyje?

Kiekvienas turi tapti kūrinio autoriumi!

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>