Mokytojas ir mokinys

Kabalos mokymasis, Mokytojas ir mokinys

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Ar verta ieškoti mokytojo ar mokytojas pats tave susiras, kai būsi pasirengęs?
Atsakymas. Esmė ta, kad paieškoms galite išvaistyti visą gyvenimą. Žmogui, kuris nežino, kur, ko ir kaip ieškoti, geriausia – susirasti tikrąsias kabalistines knygas ir pagal jas sulyginti, kokie mokytojai jums tenka.
Iš principo, jeigu iš tikrųjų siekiate tikslo, mokytojas atsiranda pats. O jei nelabai siekiate, kitaip tariant esate pasirengę tikslo pakaitalui, tai galite mokyti šen ir ten, eiti iš vietos į vietą keisdamas mokytojus.
Klausimas. Ar mokytojas privalo savo mokinius pažinti asmeniškai? Palaikyti su jais ryšį, kad perduotų žinias?
Atsakymas. Nieko panašaus. Daugumos savo mokinių nepažįstu iš veidų ir nepamenu vardų.
Apskritai mažai ką prisimenu gyvenime, netgi formules. Jei reikėjo išspręsti užduotį taikant kokią nors formulę, tai pirmiausia ją išsivesdavau, o paskui taikydavau.
Klausimas. Galiu būti jūsų mokinys net jei nežinote, kad esu?
Atsakymas. Žinoma. Norint būti mano mokiniu, nieko ypatingo nereikia. Paskui rasime vidinį ryšį, ir jūs išvysite, kaip tai atrandama.

Iš 2017 m. gruodžio 31 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Kūrėjo garsiakalbis

Dvasinės informacijos perdavimas

Mokytojo ryšys su mokiniu

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>