Kūrėjas pasiekiamas tarp mūsų

Dvasinis darbas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Ką reiškia, jog man reikia draugo, kad pasiekčiau Kūrėją? Jis man reikalingas kaip tarpininkas, kaip laidininkas, kaip instrumentas?
Atsakymas. Kūrėjas atsiskleidžia tik ryšyje tarp žmonių, be to, šis ryšys turi būti pilnas. Gerai, kai šalia yra draugų, su kuriais galima susijungti, bet vis dėlto mums reikalinga grupė iš dešimties žmonių, ir jų tarpusavio ryšyje galima suvokti Kūrėją.
Vėliau pastebėsite, kad ir dešimties mažai. Aplink mūsų grupę dar turi būti išoriniai ratai, kuriuos irgi pritraukiate sau, nes platesnis Kūrėjo jautimas galimas pritraukiant kitas sielas, kol kiekvienas iš jūsų per savo dešimtuką ištaisys absoliučiai visas sielas pasaulyje.

Iš 2017 m. gruodžio 3 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Atskleisti Kūrėją

Kur rasti Kūrėją?

Sistema, kurioje atsiskleidžia Kūrėjas

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>