Perduoti žinias „iš lūpų į lūpas“

Dvasinis darbas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Ar galime mūsų pamokas vadinti žinių gavimu „iš lūpų į lūpas“?
Atsakymas. Ne. Perduoti iš lūpų į lūpas – tai aukštasis pilotažas, dvasinis veiksmas, vadinamas „bučiniu“ (nešikin), kai du žmonės įgyja bendrą ekraną.
Tai nesusiję su žmogaus fiziniu kūnu, su mūsų lūpomis ir bučiniais, tačiau yra aprašoma tokiais terminais, nes dvasiniame pasaulyje nėra žodžių, juos skolinamės iš mūsų pasaulio.
Jei tarpusavyje susijungiame taip, kad abu mūsų ekranai susijungia į vieną ir dirba tiksliai išvien mūsų bendro parcufo, mūsų bendros sielos (CHaBaD) aukštesnėje dalyje, tuomet mūsų tarpusavio ryšys yra „abipusis bučinys“.
Tai abipusis įsijungimas tarp dviejų žmonių pačioje suvokimo viršūnėje (ChaBaD): mokinio ir mokytojo, dviejų mokinių, dviejų mokytojų – nesvarbu kieno.

Iš 2018 m. kovo 11 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Mokytojo ryšys su mokiniu

Išorinė pagalba – vidiniui ryšiui

Kuris arčiau mokytojo?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>