Kuo apribotas kabalistų pažinimas?

Dvasinis darbas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Kuo apriboti kabalistų pažinimo instrumentai? Ko nereikia žinoti kabalistui, net jeigu galėtų tai žinoti?
Atsakymas. Kai suvokiame aukštesnįjį pasaulį, mums atsiskleidžia tik tai, kas mums naudinga. Kabaloje nėra dirbtinių apribojimų. Viena, ko reikia laikytis, tai Rabašo aprašomos taisyklės: norėdami gauti tinkamą rezultatą, turime dirbti dešimtuke. Nieko kito nėra.
Mums tikslingai duodami įvairiausi sunkumai, nuopuoliai ir pakilimai. Mus veda per skirtingus pojūčius: tai gąsdina, tai nuvilia, tai, priešingai, nudžiugina. Visa tai turime praeiti.
Kitaip tariant, kabalistą gali prigąsdinti, labiau nuvilti ir pan., bet iš esmės nieko rimto su juo niekada nenutiks. Nes visa tai atlieka Šviesa tam, kad išplėstų jo suvokimo indus.

Iš 2018 m. balandžio 8 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Kas yra dvasinis pažinimas?

Dvasingumas pagal kabalą

Kas yra dvasinis suvokimas?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>