Vienybėje su gamta

Ateities visuomenė

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Kokias savybes turėtų išsiugdyti ateities specialistas?
Atsakymas. Mes įeiname į visiškai naują gamtos valdymo sistemą – globalią, integralią, kuri veikia ne kiekvieną individą atskirai, o visus kartu. Ir mes turime su tuo sutikti. Taigi, privalome būti tokie pat integralūs ir globalūs, kaip pati gamta.
Mes būtinai prie to prieisime, tiesiog šiandien žmogiškasis egoizmas dar mus atskiria ir atitolina vieną nuo kito. Vis dėlto sėkmė ne prieštaravime, o suartėjime, susivienijime, komunikacijoje. Todėl dabartinis netinkamas ryšių tarp mūsų panaudojimas yra mums žalingas.
Bet kokio verslo sėkmė priklauso nuo kolektyvo susivienijimo, kiek žmogus jaučiasi atsakingas – kiekvienas už visus ir visi už vieną.
Šią savybę reikia ugdyti žmonėms nuo darželio. Jei tokiu būdu suvoksime save, visuomenę, tikrovę, mūsų santykius su gamta, tuomet tikrai sukursime vientisą visuomenę, kolektyvą, šeimą ir visa kita. Tokiu atveju sėkmė mums yra užtikrinta, nes mes dirbame pagal analogiją su gamta.

Iš 2017 m. rugpjūčio 17 d. TV programos „Paskutinė karta“

Daugiau šia tema skaitykite:

Ateities žmogus

Eik su visais arba gausi baudos ratą

Idealus ateities visuomenės principas

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>