Kaip mėgautis amžinai?

Dvasinis darbas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Kokia Kūrėjo parengta malonumo, kurį nori mums duoti, esmė?
Atsakymas. Šis malonumas kuriamas iš priešingumo Jam. Kūrėjas amžinas, tobulas, pranoksta laiką, erdvę, judėjimą, Jis neribojamas jokių rėmų.
Todėl ir mes pamažu turime išeiti iš apribojimų, kuriuos Jis mums specialiai sukūrė, kad pajaustume, ką reiškia, kai jų nėra.
Juk mes, kaip kūriniai, negalime jausti tik vienos būsenos, turime viena jausti iš kito – juodą balto atžvilgiu. Todėl esame sukurti taip, kad kylant Kūrėjo, Jo būsenos suvokimo laiptais mumyse kaskart atsiskleidžia vis priešingesnės jam savybės, kurias pamažu neutralizuojame ir visiškai prilyginame Kūrėjui.
Taip pasiekiame absoliutaus tobulumo, amžinybės būseną. Visi apribojimai, kuriuos tik galime įsivaizduoti ir dar daug kitų, suvokiamų kylant kairiąja linija, yra neutraulizuojami ir papildomi dešinėje linijoje. Taip mėgaujames Kūrėjo tobulumu.
#233530

Iš 2018 m. kovo 22 d. TV laidos „Paskutinioji karta“

Daugiau šia tema skaitykite:

Kodėl reikalingos kančios?

Amžinas malonumas

Dvasiniame gyvenime malonumas nedingsta

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>