Viską atliks Šviesa

Dvasinis darbas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Niekas neklausia, ar nori ateiti į šį pasaulį, ar ne. Noras gimti dvasiniame pasaulyje visuomet reikalauja didžiulių pastangų. Kodėl?
Atsakymas. Norint įeiti į dvasinį pasaulį, gimti aukštesniame pasaulyje reikia didžiulių pastangų, nes taip įgyji naujas savybes, tampi panašus į Kūrėją.
Ką reiškia būti ant vienos iš 125 dvasinių pakopų? Tarkime, esu ant penkiasdešimtos pakopos. Vadinasi, jei padalinsiu visą savo norą į 125 dalis, tai penkiasdešimtyje iš jų jau esu lygus Kūrėjui, jau matau, jaučiu, veikiu kaip Jis.
Norint pasiekti tokių būsenų, reikia viršegoistinių pastangų. Bet pats negali imti įsitempti ir kažką atlikti – turi pritraukti Šviesą, ji viską atliks.
#232631

Iš 2018 m. balandžio 15 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Mažas mygtukas didelei Šviesai

Viską formuoja Šviesa

Viską daro Šviesa

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>