Kaip patikrinti, kad Šviesa veikia?

Dvasinis darbas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Kaip žmogus gali patikrinti, kad pritraukė sau Šviesą? Suprantu, kad Šviesa – kaip radiacija, kurios pačios neįmanoma pajausti, tik jos simptomus.
Atsakymas. Turite jausti, kad suartėjant širdimis, tarp jūsų atsiranda pojūtis, kuris pakelia jus virš jūsų įprastinio egoizmo.
Drauge atsiranda trukdančios mintys ir kitos įvairiausios kliūtys. Tačiau turite suprasti, kad visa tai veikia paraleliai. Viena kyla, kita leidžiasi, ir taip pakaitomis šokate it ant bangų, visąlaik sukurdami tas bangas: pakilimai, kritimai, priartėjimas, atitolimas.
Artėjate vienas prie kito savo sąskaita, o atitolina jus tikslingai iš viršaus. Ir taip imate gaminti ypatingą dvasinę energiją, kuri pamažu atskleidžia Kūrėją.
Be to, patarčiau skaityti mano žinutes Twiteryje: senas ir naujas – nesvarbu kokias. Į kiekvieną iš jų įdedu ypatingą jausmą, ji turi jus „pagauti“, pasukti viduje. Neatsisakyte to. Twiteris ir pamokos, ypač rytinės, – būtinybė. Mėginkite būti su mumis.
#233873

Iš 2018 m. balandžio 29 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Pirmasis susitikimas su Šviesa

Šildanti meilės Šviesa

Atsistosime po Šviesa

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>